Traieste cu zambetul pe buze.

Buena Vista Residencial inseamna apartamente gandite si construite pentru oameni moderni. Pentru gusturi elaborate. Buena Vista inseamna apartamente care isi propun sa-ti cucereasca sufletul.

Locul in care incepi o viata noua

Concept

Abordarea Proiectului

Avand o abordare moderna si inedita la nivel de detalii si arhitectura, ansamblul Buena Vista Residencial se incadreaza perfect in peisajul urban, fiind in acelasi timp aproape de natura din zona de nord a Bucurestiului.

Localizat in apropiere de facilitatile urbane ale Capitalei, cu acces rapid atat catre centre de birouri, dar si catre institutii si centre de recreere, Buena Vista Residencial ofera un standard de locuire ridicat si prin prisma pozitiei retrase, ferite de agitatia orasului si zgomotul traficului, la doi pasi de padurea Baneasa.

Concept

Ce cuprinde proiectul?

Proiectul cuprinde 109 apartamente: studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, fiecare apartament avand caracteristici unice pentru a se potrivi diverselor necesitati si preferinte de locuire, perfect imbinate in arhitectura ansamblului.

De la apartamente unicat cu supanta, suprafete vitrate generoase, inaltime a living-ului de 5 metri si gradina, pana la apartamente cu 2, 3 si 4 camere cu logii si/sau terase spatioase si 4 camere tip duplex cu terase largi, Buena Vista Residencial inseamna apartamente gandite si construite pentru oameni moderni. Pentru gusturi elaborate. Menite sa iti cucereasca sufletul.

Concept

Linistit si Securizat

Ansamblul este compus din 2 tronsoane de cladire cu 4 scari, avand de la 5 pana la 9 etaje supraterane, cu cel mult 4 apartamente pe etaj pentru fiecare scara, 6 ascensoare si parcare subterana pe 2 niveluri, totalizand 131 de locuri, din care 21 vor putea fi dotate cu statie de incarcare electrica, rampa de intrare in subsol fiind prevazuta cu sistem de degivrare.

Lobby-ul spatios pentru fiecare tronson, iluminatul LED pentru spatiile comune si exterior, imprejmuirea ansamblului cu acces controlat si supraveghere video, locul de joaca amenajat si spatiul verde destinat exclusiv locatarilor complexului rezidential reprezinta detalii gandite pentru siguranta si confortul tau. Cladirea este dotata cu un sistem detectie si alarmare la incendiu conform legislatiei in vigoare, adapost protectie civila dedicat, cu usi rezistente la foc si 6 cai de evacuare, precum si cu generator electric pentru situatii de urgenta.

Dezvoltator

LATRES INVESTITII S.R.L., companie fondata in Romania in anul 2007 de catre un grup de investitori spanioli cu peste 30 ani experienta in domeniul dezvoltarii de proiecte rezidentiale in Spania si peste 15 ani experienta in domeniul imobiliar in Romania, propune o abordare inedita la nivel de detalii si arhitectura pentru cel mai recent proiect al grupului, Buena Vista Residencial.

Expertiza dezvoltatorului cuprinde realizari recunoscute pe piata de Real Estate din Spania, cu un portofoliu de peste 100.000 mp construiti in 14 proiecte rezidentiale livrate. Portofoliul companiei este intregit de active imobiliare precum terenuri, cladiri de birouri si rezidentiale, atat in Spania, cat si in Romania si Turcia.

Echipa tehnica de top a dezvoltatorului a acumulat pe parcursul ultimilor 20 de ani o experienta extinsa in Romania si in domeniul managementului de proiect, supervizarii de lucrari, proiectarii si consultantei tehnice, in sectorul rezidential, in domeniul industrial, in infrastructura de transport, cat si in proiecte regionale de infrastructura la scara larga.

Comnord

Contractor

COMNORD a fost ales ca Antreprenor General pentru proiectul nostru, Buena Vista Residencial.

Istoria companiei COMNORD se intinde pe parcursul a peste 55 de ani, provenind din compania ACM8, care a devenit in 1991 COMNORD S.A. In prezent, compania COMNORD, specializata in constructii civile si industriale, este recunoscuta drept unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu in Romania.

COMNORD are o vasta experienta in cladiri rezidentiale, avand in portofoliu proiecte de referinta ca: Aleea Privighetorilor nr. 14-20, complexul rezidential din Strada Washington nr. 40-42, proiectul din Strada Gafencu nr. 22-24 și Herastrau Residence situat in Strada Nordului nr. 66-70 si altele.

COMNORD are, de asemenea, o experienta relevanta in constructia de cladiri de birouri, cum ar fi Baneasa Business & Technology Park, West Gate Park, The Landmark, Dorobanti 239, precum si in retail, fiind implicata in constructia Jollie Ville Mall, a Complexul Comercial Domus Mex Baneasa – Mobexpert si a Complexului Expozitional ROMEXPO.

COMNORD isi desfasoara activitatea conform legislatiei aplicabile in vigoare, precum si conform standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, punandu-se accentul pe asigurarea calitatii lucrarilor realizate si a materialelor utilizate, pe asigurarea unui sistem de management de mediu adecvat si pe sanatatea si securitatea in munca.

COMNORD detine un numar suficient de utilaje si echipamente pentru a realiza lucrarile contractate, are expertiza si cunostintele, si totodata resursele umane specializate care sa asigure finalizarea cu succes a tuturor proiectelor din portofoliu.

Te ajutam sa faci alegerea potrivita

Vezi toate apartamentele